Mirmiki

Simplificamos tu vida digital

Volem que la tecnologia millori la qualitat de vida de les persones, en especial les més vulnerables o en risc d’exclusió, empoderant-les i afavorint la seva independència. El nostre repte principal és l’elevat desconeixement de la tecnologia digital per part de les persones grans. Cada cop més, les comunicacions socials amb l’administració i amb els proveïdors de serveis s’estan digitalitzant. Aquest desconeixement pot dur a situacions de marginació i exclusió en un futur proper, així com una dificultat en comunicar-se amb el seu entorn familiar.

Objectiu: Dotar de competències digitals bàsiques a les persones majors de 55 anys.

El nostre àmbit d’empoderament digital és Barcelona i rodalies, i per aconseguir-ho oferim:

  • Tallers de noves tecnologies
  • Classes particulars
  • Suport tècnic a domicili

www.mirmiki.com /// facebook.com/mirmiki /// twitter.com/mirmikidigital

Descobreix-ho!

SHARE