MakeIt Education

Som una cooperativa que neix de la passió i les ganes per l’educació i el desenvolupament i creixement integral de les persones i el nostre propòsit i raó de ser és el canvi i transformació de l’educació i l’aprenentatge.

Ajudem a qualsevol professional i/o organització del sector educatiu a codissenyar i cocrear  prototips que donin resposta a necessitats pedagògiques, metodològiques, organitzacionals i personals, a través d’experiències totalment personalitzades on l’acompanyament al llarg del procés i en la posterior implementació en el propi context tenen un pes fonamental.

Aquest canvi i transformació és possible gràcies a tres aspectes que ens defineixen com a persones i professionals del sector educatiu:

 • La nostra essència: la nostra forma de ser. Allò que som i què ens fa moure.
 • Els nostres principis: la manera com treballem, que ens diferencia i ens fa únics.
 • El nostre mètode: allò que fem per fer possible la nostra raó, el canvi i transformació de l’educació i l’aprenentatge.
La nostra essència
 1. Passió: som cor i emoció. Motor d’educació i aprenentatge
 2. Alegria: Som energia i diversió. Vibrem i gaudim
 3. Autenticitat: Som com ens mostrem. Puresa i transparència
 4. Cooperació: Som part d’un tot. Contribuïm i compartir
 5. Transformació: Som moviment constant. Fluïdesa i disrupció
 6. Creativitat: Som creació i inspiració. Connectem i construïm
Els nostres principis
 1. Value Based: El respecte i l’empatia ens defineixen com a persones i com a professionals.
 2. Cosedign and Cocreation: Generem aprenentatges i solucions personalitzades a través de processos creatius i participatius.
 3. Learning by Making: Aprendre fent + Aprendre creant. Construïm amb les persones productes únics i aplicables.
 4. Learning Experience: Situem a la persona al centre del procés perquè experimenti des de la vivència allò que vol aprendre.
 5. Peer to Peer: Generem aprenentatge entre iguals, de tu a tu, valorant la diversitat i la singularitat de cadascú.
El nostre mètode
 1. Formacions Àgils: Formacions de curta durada amb continguts definits on t’emportes productes fets per tu amb aplicació immediata al teu context. Experiències intenses i vibrants on treballem eines, recursos, activitats, dinàmiques i metodologies.
 2. Codisseny i Cocreació de Projectes: Prototipat i implementació de solucions a mida a necessitats de caràcter metodològic i pedagògic de centres educatius i altres organitzacions educatives.
 3. Transformació del Centre: Processos de llarga durada codissenyats a mida en funció de necessitats que impliquen canvis i transformacions a nivell metodològic, professional, organitzatiu, i personal a centres educatius i altres organitzacions educatives.
 4. Consultoria i Dinamització: Assessorament personalitzat in company i realització d’activitats i dinàmiques a tot tipus d’organitzacions i persones que es trobin en processos de canvi i transformació.

www.makeitedu.es 

twitter @makeit_edu

SHARE